Recent Content by Marko Cepenkov

 1. Marko Cepenkov

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  ако е андроид бокс,повеќето имаат AV излез, ,,,ако нема,,,,,,,има само HDMI тогаш вака AV HDMI to VGA HDMI to Scart HDMI to Scart повеќето се со напојување,,,,и ИСПРОБАНО работат а со вакво вопшто да не се пробувате да се мачите бадијала мака
 2. Marko Cepenkov

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  билбордиве ,ставај ги во спојлер!!! имаш 2 поста и нешто мудруваш!!! лично јас го отворив линкот...добро што користам касперски
 3. Marko Cepenkov

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  во спојлер,,,,билбордиве...за да не ги бришам,,,,сега едитирав
 4. Marko Cepenkov

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  колку иронија во толку мал пост))) за сите е правилото,,билборд во спојлер!!
 5. Marko Cepenkov

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  здраво,,добре дојде на форумов........пишале дека мудруваш.па проверив твои мудрости,,гледам си поставил листи со неограничени конекции,,,, и со пост ''' само вакво можеш да најдеш"""....да најдеш или уништиш.......без разлика што едната е руска,другата филмска
 6. Marko Cepenkov

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  ресиверот не е проблем,,,тој има приклучок,,,,,,, проблем е телевизорот што е многу стар,,,,,,,аналогниот сигнал ,отиде во историја,,,,,сега сакаш со ресиверот да гледаш дигитален сигнал. ако телевиорот,,,(без разлика што многу си го бендисуваш..)......ако нем аникаков приклучок,,освен антена...
 7. Marko Cepenkov

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  абе Боки 16 ка,13 ка ли 16 ли си... ко реков да сликаш сликај појасно малку,,дај објаснување,,,,,ова сателирски ресивер е????????????????????? имаш сателитска антена,,али тоа небитно на ресиверов имаш скарт приклучок,како што можев да видам,,а на телевизоров неможев да разберам, има ли скарт...
 8. Marko Cepenkov

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  покасно се вклучувам во дискусијава,,,нешто прочитав ,нешто не разбрав,,, каков ресивер поврзуваш.....овие што се за дигиталана телевизија? дај сликај што поврзуваш и на што.....каков е приклучокот на телевизор.... и ќе ти објаснам конкретно,,сум поврзувал секаков вид на приклучок
 9. Marko Cepenkov

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  так да,,,,,јас не ги уништувам......подобро би ги раздал..на некои членови,,и да се шират пораки,,,побавно е отколку јавното уништување незнам која тие целта,,или на другите кога вака јавно че објавите куп листи,,,који ,за жал..не се со 1 конекција(((((((
 10. Marko Cepenkov

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  ова гледам е исто како Perfect player.........а не е како OTTPlayer...a работи одлично 1579108398 шта уради бре јадниче зошто уништуваш вакви листи.. тоа не се твои ама очигледно помагаш на доуништување тешко ли е да се раздадат на 10 тина членови во порака
 11. Marko Cepenkov

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Внимавај на своите зборови..... Никој не те ни тера да се вракаш, човекот само честиташе Православна Нова година.... А ти сите не испрати..............
 12. Marko Cepenkov

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  поставувај во спојлер!!! за да не ти ги бришам постовите ако е твоја сликава сликаја и почетна страна,,,ама не е штом прашуваш кој е порталот
 13. Marko Cepenkov

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  полно е вируси,,,внимавајте,,добро што користам касперски,,,,,2 саати неможеше да се опорави...
На врв Bottom