MaMasita's latest activity

 • MaMasita
  MaMasita реагираше на објавата на Loner во темата Драга Кајгана (виртуелен дневник) со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Драга, многу ми е глупа рекламана на Т мобиле со Били Ајлиш. Демек "Нареден пат ко ќе не прашаат зашо буљаме у телефоните, дајте да им...
 • MaMasita
  MaMasita одговори на темата Саем на книгата.
  Имаат. Јас лабавам со Нора Робертс коа ми е тешко да читам трилери и Јергович, па од таму ги набавувам бидејќи македонските преводи ми...
 • MaMasita
  Кајги.... Среќна сум, и покрај сите непријатности, среќна сум! Имам маж, е да, кој го сакам, ме сака, ја сакам неговата размазена...
 • MaMasita
  Има ли поубаво од тоа да прославиш роденден меѓу лозови насади, на зајдисонце, со саканиот... Ништо не е толку магично како нашата љубов...
 • MaMasita
  MaMasita реагираше на објавата на Del Boy во темата Драга Кајгана (виртуелен дневник) со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Кеј, се хранам поздраво од било кога во моите 29 години. Али, бубрежна жлезда давам за еден од најмрсните сочни хамбургери какви шо има...
 • MaMasita
  MaMasita одговори на темата Идеи и дизајн на Кујни.
  Мојот архитект е специјалист за ентериери, си има фирма која му изработува и сосема му верувам бидејќи од сработеното гледам така. Во...
 • MaMasita
  Драга, Денов има ли во план да заврши некогаш? Трае ми се чини 3 дена. Трачанка низ град, среќа па уште е празно. Ама застанав на...
 • MaMasita
  MaMasita одговори на темата Идеи и дизајн на Кујни.
  Да, на едната страна во Г ќе оди отворени полици во индустриски стил и мал плакар. Шанкот е ист само столиците ќе бидат окер.
 • MaMasita
  MaMasita одговори на темата Мебел од Фејдом.
  Моментално ја имам Гемини А, следно ја одбрав оваа од линкот. Многу ми се функционални и удобни. гарнитура
 • MaMasita
  MaMasita одговори на темата Идеи и дизајн на Кујни.
  Јас би ти препорачала да отвориш на Пинтерест. Најди добар архитект/мајстор, покажи му што сакаш и остај да димензионира. Јас најдов што...
  • CanadianBayMakerMayccDanielFuge_kitchen-island-1170x751.jpg
 • MaMasita
  MaMasita одговори на темата Саем на книгата.
  Антолог има дефинитивно најдобра понуда! Секогаш!
 • MaMasita
  Ти реков дена на крај се ќе биде совршено, ти реков, ти реков, ти реков.... Зошто ли мислиш дека нема да успееме, мислам дека 2022 ќе...
 • MaMasita
  MaMasita одговори на темата Саем на книгата.
  Сега имаат некој попуст на Вулкан и Лагуна изданија.
 • MaMasita
  MaMasita реагираше на објавата на Saladin во темата Саем на книгата со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Они и никад не се покажувале нешто по колективниве саеми (освен со простор на зафаќање) јер си праат свој самостоен.
 • MaMasita
  MaMasita одговори на темата Саем на книгата.
  Матица немало годинава да биде на саем? Сте слушнале нешто?
На врв Bottom