MaMasita's latest activity

 • MaMasita
  Кај сум дала живти се совет љубовен и кај сум побарала совет. Свашта! Мислам пишав, скоро 6 месеци градиме, исто толку и гледаме за...
 • MaMasita
  MaMasita реагираше на објавата на zlatko_ti412 во темата Најекономично греење (затоплување) со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Зошто да не бива кога градат 240м2 куќа на водно? btw. @MaMasita изолација не спомна, а таа е клучна за нискотемературно греење, и исто...
 • MaMasita
  Даикин. Вчера читав добар дел од денот и некако одлучивме. Ќе пробаме 1 година па ќе видиме. Мора сега да се местат бидејќи ќе се...
 • MaMasita
  Кајги... Тотално сум се одвикнала од седење сама дома. Мразам службени патувања и дремење по аеродроми. Си направив некое мезе, си...
 • MaMasita
  Да, има поставено инсталација за подно бидејќи не бевме одлучени за греење и поставивме за секој случај. Се одлучивме денес, сепак...
 • MaMasita
  Не е проблем парите, зошто и Сплитот ќе ме кошта поприлично за 240м2 куќа. Јас сакам топло да ми е во зима, не можам да спијам по дебели...
 • MaMasita
  Искуство со топлотни пумипи, да не има некој кој живее на Водно? Се мислам меѓу топлотна пумпа и сплит систем, сопругот е за топлотна а...
 • MaMasita
  Ииииии големиот Џонтра Волта конечно влезе во светот на возрасните... почна сам да плаќа сметки за струја и телефон онлајн.
 • MaMasita
  MaMasita одговори на темата Идеи и дизајн на Кујни.
  Бош имам кујнски робот, миксер, блендер, се има на него, малку е да кажам дека е феноменален. Јас имам желба елементите да се црни, ради...
 • MaMasita
  MaMasita одговори на темата Идеи и дизајн на Кујни.
  Не најдов тема апарати за домакинство, ај совет за кујнски апарати, Горење Симплисити или Електролукс? Фабер и Нарди се наоѓа кај нас...
 • MaMasita
  MaMasita одговори на темата Саем на книгата.
  Морам да се сложам!
 • MaMasita
  MaMasita реагираше на објавата на Dumbledore во темата Саем на книгата со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Никаде не реков дека некој е глупав. Реков дека 2те книги кои ги имам прочитано од Робертс ми беа доста бледи и сметам дека нејзината...
 • MaMasita
  MaMasita одговори на темата Саем на книгата.
  Нормално, ама тоа не значи дека оние што читаат Нора и Рајли се глупави и неписмени или не знам што. Имам периоди како овој каде нема...
 • MaMasita
  MaMasita одговори на темата Саем на книгата.
  Јас не знам што е со делењево според жанр на книги... Ја читам и Нора Робертс и Лусинда Рајли и Каризи и Јергович и Селимович и Орхан...
 • MaMasita
  Кајги.... Тоа беше меден месец кајги, тоа! Уште сум на седмо небо :angel: Мојот човек знае итекако добро :backa: Брак број 2, меден...
На врв Bottom