Recent Content by M.21

 1. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  дали може со едно одење да се заврши цела процедура? и колку пари ти побара посредникот?
 2. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Некој во скоро да има подигано указ, да ми пише :)
 3. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Не Да, без дополнителна проверка
 4. M

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Интервју 21.11.2017 Положително 13.02.2019 Указ бр.189/2019 Документи од тетка.
На врв Bottom