Recent Content by LoveMakedonija

 1. LoveMakedonija

  Мувла по внатрешни ѕидови

  Здраво. Како поминавте зимава? Помогна изолацијата? Ако помогна, која фирма ви ја работеше и со кои спецификации? И јас имам ист проблем, и тоа откако некој паметен стави хидромал на ѕидот, па сега нема влага од долу но има кодензација и е бетер.
 2. LoveMakedonija

  Каде да најдам чевли/чизми со големи броеви?

  Имам неколку пара број 43 и 44 - видете на https://www.facebook.com/visoka
 3. LoveMakedonija

  Физичка делба со Република Македонија

  Знаеме што е основот за стекнување... но засега тој нема сопственост, туку Република МК. Дали е можно да се побара физичка делба во случајов, кога ова е една градежна парцела според ДУП, а има и трет сопственик во втора КП во истата ГП?
 4. LoveMakedonija

  Физичка делба со Република Македонија

  Blagodaram Canelane. На тоа место (на таа КП) нема објекти. Не знам дали соседот поднел за приватизација или не, но веројатно поднел но процесот не е завршен... со нив немаме соработка. Воедно во истата градежна парцела е вклучена и друга парцела, на трет сопственик, со уредена сопственост...
 5. LoveMakedonija

  Физичка делба со Република Македонија

  A кои се познати добри адвокати по имотно правни прашања во МК?
 6. LoveMakedonija

  Физичка делба со Република Македонија

  мислам не е под 2. Исто мислев да нема некои посебни правиле за делба со РМ, посебно кога друг има корисничко право.А тоа мерењето во 90тите очигледно е било катастрофа, според се што сме виделе до сега
 7. LoveMakedonija

  Физичка делба со Република Македонија

  Е да, ама како... ми треба војски и политичари:) Значи, КАКО е прашањето
 8. LoveMakedonija

  Физичка делба со Република Македонија

  Чисти сметки, долга љубов:)
 9. LoveMakedonija

  Физичка делба со Република Македонија

  Потребно ни е да направиме формална физичка делба на плац каде по имотен лист сме ко-сопственици со Република Македонија (каде сосед има корисничко право, но очигледно не го приватизирал земјиштето). Нашиот дел го владееме многу години, и постои физичка делба од 1980тите кои Катастар одбива да...
 10. LoveMakedonija

  Предлог адвокат за имотно - правни односи ?

  А кои се „извикани“ адвокати по имотно правни прашања? Може ли неколку да именувате?
На врв Bottom