Recent Content by Lorddd

 1. Lorddd

  Семинарски, состави, есеи, задачи

  Доколку има некој семинарска за Стратегија на некоја компанија, да ме контактира. :)
 2. Lorddd

  Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

  Дали има некој патувано со InterRail, и како поминал, проблеми, коментари такви работи.
 3. Lorddd

  Евтини авионски карти

  Благодарам за одговорот, ама ги видов веќе овие понуди :). Мислев на карти од нискобуџетните авиокомпании. :)
 4. Lorddd

  Евтини авионски карти

  Ако може некој да ми каже колку се цените на авионските летови од Софија, Солун до Амстердам, да кажеме од 20 Јуни до 24 Јуни враќање. Благодарам однапред. :)
 5. Lorddd

  Хит на денот

 6. Lorddd

  Од "Let's Talk iPhone" конференцијата на Apple

  Не навлегувам во конфликтот IOS и Android, или Apple vs другите телефони :D само многу ми беше интересно клипот што излезе со iPhone 5ката, што ли се ќе немаше. Луѓето се запалија, чудо ќе биде, незнам ти шо таму, сакале таков телефон да си купат хахах.. И да ја поседуваат таа технологија Apple...
 7. Lorddd

  Rаgе cоmicѕ & memes

  FUUUUUUUUU!! Сега нема што да се прави.. :D
 8. Lorddd

  За првпат во Република Македонија е утврдена минималната плата

  Океј, мило ми е што каков таков, првиот чекор е направен. Ама со ова ни пола од проблемите не се решаваат. Како што веќе спомнаа некои пред мене, а и познавајќи ги нашите "паметни, сезнајковци" газди, ова може да го искористат во нивна полза (за такви работи ги бидува). За експлоатацијата на...
 9. Lorddd

  Startup Weekend - Дали младите во МК имаат идеја и се подготвени да основаат компанија за 54 ч.?

  Замислата е добра, идејата е одлична, ама некако реализација немаме. Имам позитивно мислење за нашата младина, меѓу кои сум и јас, затоа сметам дека сме способни за такво нешто, го имаме знаењето, само многу често проблеми со почетниот капитал. Освен тоа, како што знаеме дека кај нас сите се...
 10. Lorddd

  До каде ќе оди Швајцарскиот франк?

  Исто и на мене ми одговара да расте, ама ми изгледа дека најмногу што може да стигне е да се изедначи со еврото. Па после тоа, ќе почнат да го продаваат франакот со што ќе му падне вредноста и може многу да се изгуби ако не се внимава.
 11. Lorddd

  До каде ќе оди Швајцарскиот франк?

  Сигурно сите сте запознаени со ненормалниот раст на Швајцарскиот франк, особено во последниве неколку недели. Се расчитав низ интернет некои добри статти и колумни, а истото мислење и јас го имав, дека заради стравот од колапс на еврото, а и доларот, инвеститорите ги купуваат франците како луди...
 12. Lorddd

  Хит на денот

 13. Lorddd

  Парите како долг

  Те разбирам, и пак ќе кажам, донекаде се согласувам со тебе. Образовниот систем според мене ни иде во пропаст. Си ги гледам јас колегите колку ми се заинтересирани и компетентни, за професорите да не ни почнам. Во глобала, професорите од економските факултети барем кај нас, и повеќето, се лоши...
 14. Lorddd

  Парите како долг

  Се извинувам што малце покасно пишувам она што bucio на почетокот го напиша, а сега гледам малце скренато е од темата. Друже, се согласувам со некои работи што ги спомна, ама не може да велиш дека се разбираш благодарение на неколку такви филмови гледано. Велиш страдаме од тоа што немаме добри...
 15. Lorddd

  Хит на денот

На врв Bottom