Recent Content by Ligar

 1. Ligar

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Дали жичарата на Водно работи или сеуште е затворена поради короната?
 2. Ligar

  Сакам да знам!

  Која цвеќара во Скопје врши достава на цвеќе на домашна адреса. Значи сакам на девојчето да и купам букет рози и да ги пратам на домашна адреса. Ми треба цвеќара што врши нивна достава на такви работи , а не праќа по пошта , карго , такси и сл.
 3. Ligar

  Фетиш?

  Црвени подвезици и штикли
 4. Ligar

  Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

  Ти ебам мајката во пичка
 5. Ligar

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Абе ајде ... од крајот на март чекам све ова да заврши за да ја викнам на кафе :( А ништо немало да работи до средина на мај . Не е фер :( Ми преседна и кафе и све
 6. Ligar

  Коронавирус (COVID-19)

  Ме интересира ако се прогласи вонредна состојба на целата територија на Македонија, дали работниците ќе бидат ослободени од работа ? Да поедноставам дали ќе одиме на работа ако се прогласи вонредна состојба ? Пред се на приватниот сектор мислам.
 7. Ligar

  Сакам да знам!

  Не ми е за да ги искористам парите. Само ги разгледувам опциите каде би можел да чувам пари освен во банка. Во кои се други институции може да ги ставам и чувам(штедилници и сл.). Не мислам на злато , коли , земја и останати недвижнини. Можам ли пари во фонд да чувам ? Кој ? Каков ?
 8. Ligar

  Сакам да знам!

  Мислам како готовина да ги ставам , не како акции. Тоа можам исклучиво само во банка или штедилница ? Или има нешто трето или четврто ?
 9. Ligar

  Сакам да знам!

  Ако имам определена сума на пари. Парите освен на сметка во банка каде на друго место би можел да ги ставам? Во штедилница ? Во некој фонд ? Прашањето ми е каде освен во банка може да се стават пари ?
 10. Ligar

  Правна помош и совети

  Правна дефиниција за дупка во законот ? Што е дупка во закон ? Дефиниција ми треба
 11. Ligar

  Правна помош и совети

  Ме интересира што доколку вработен од една фирма не го почитува отказниот рок од еден месец ? Што ако во една фирма вработен кој има заосновано редовен работен однос на неопределено работно време дојде и каже од утре не доаѓам на работа? Кои се реперкусиите за работникот ?
 12. Ligar

  Сакам да знам!

  Ме интересира која е цената на метар квадратен земја во регионот на скопска црна гора? Поточно околината на село Бразда.
 13. Ligar

  Сакам да знам!

  Има ли некој правено генетско тестирање во приватниве клиники кај нас ? Цените ме интересираат.
 14. Ligar

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Фала ти многу Мишко
 15. Ligar

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Здраво. Ме интересира некој ако знае да ми каже за следново. Татко ми почина неодамна. По неговата смрт извадивме поседовен лист за неговиот целокупен недвижен имот , што тој го поседувал додека бил жив. Покрај недвижниот имот татко ми поседуваше и акции.Ме интересира во која институција...
На врв Bottom