Recent Content by lepotance

 1. lepotance

  Како да најдам работа во оваа држава Р.Македонија?

  fala so me zaebavas pa eden den i tebe da te zaebava nekoj taka.fala se glea deka te ranele so zlatna lzicka cel zivot:drk::drk:
 2. lepotance

  TOEFL & SAT

  А ПОСЛЕ ЗА ШТО СЛУЖИ ОВОЈ СЕРТИФИКАТ. ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ БАРА СО НЕГО НЕКАДЕ РАБОТА И КАКВА. (ШТО Е РАЗЛИКА ПОМЕЃУ КУРС ПО АНГЛИСКИ И ОВОЈ СЕРТИФИКАТ)БЛАГОДАРАМ
 3. lepotance

  Постдипломски студии

  Еве ја сеа дипломирав не економскиот во скопје()дрзавниот() и се мислам дали да одам на посдипломски. Стварно незнам со да правам псо некои викаат дека исти ... е и магистар и додипломец . Незнам дали и во баранјето работа е исто
 4. lepotance

  Постдипломски

  Јас еве сеа дипломирав на економскиот во скопје (дрзавниот) и се мислам дали да одам на посдиплосмки. Стварно незнам со да праам дали да се записам посо некои викаат дзабе ти е магистар кога ни со факс немозес да најдес работа
 5. lepotance

  KАКО ДА НАПРАВИМЕ 1 000 000 $ ?

  Оваа тема ја отварам само за оние кои се озбилно заинтересирани за темава и кои се спемни да дојдеме до идеа како заедно да направиме пари (1.000.000 $).
 6. lepotance

  Како да најдам работа во оваа држава Р.Македонија?

  Имам завршено економски факултет во Скопје и немам којзнае колку висок просек а работа барам во Скопје и сега почнувам да барам ама како што гледам има големи неправилности на нашиов пазар на труд __врски и слично__
 7. lepotance

  Како да најдам работа во оваа држава Р.Македонија?

  Oваа страна ја отворив за ако мозе да ми дадете совети за како полесно да најдам работа се надевам дека некој има искрен совет
 8. lepotance

  Како да најдам работа во оваа држава Р.Македонија?

  Би работел било што а сум со завршен факултет.
 9. lepotance

  Како да најдам работа во оваа држава Р.Македонија?

  Совети или било што?
На врв Bottom