Recent Content by leksilium

 1. L

  Лондон - работа, живот, авантура

  Здраво , сакам да прашам дали некој познава посредник за наоѓање работа и сместување во англија , имам бугарски пасош , читав дека некој средувал за работа во магацини на амазон , доколку знае нека пише, фала !
 2. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Го изменив сега е точно, Бев на интервју карајот на септември 2017, положително од 25 октомври 2018 !
 3. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Указ број 130 , вчера видов дека ми е потпишан указот! Интервју септември 2017 положително од 25 октомври 2018 (Без дополнителна) Документи изводи од прадедо и потврда од Лазар! Со среќа на сите !
 4. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  денес има потписи на луѓе на положително од септември, ноември и декември , само октомври нема никој да се пофали !
 5. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  нема ред , јас чекам од октомври, има што чекаат и подолго
 6. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  не се пали за џабе, можи дечкото е од србија а таму и за братучед викаат брат, можи се збунил , не треба галамење за џабе ако можиш одговори ако не биди здрав и жив !
 7. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  со среќа да ти е ! кажи од кој месец беше на положително ?
 8. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Дали некој знае дали имаше потпишани укази на членови кој чекаат од септември или октомври ?
 9. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  јас сум со број 81xx/2016 и сум на проверка веќе 10 месец, број 231/2016 е сигурно повеќе од година
 10. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Здраво , дали знае некој посредник за бугарски пасош од Крива паланка и ако може да ми даде негов мобилен број во порака или во одговор ?
 11. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  9 месеци на положително :yid::yid::yid:
 12. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Како има толку подпишани укази , а ниту еден член не се пофали на форумов ?
 13. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  На толку многу подпишани укази , и да не обфати ниту еден член на форумов сигурно е не навремено ажурирање на податоците на веб страната
 14. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Минатата недела немаше ниту еден указ, таа пред неа имаше само еден ! :yid:
 15. L

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Нека не се глупира таа кучката јотова оти од толку луѓе една клетва ќе ја фати сигурно :gjavol::anco:
На врв Bottom