Recent Content by konz

 1. konz

  Какви девојки ви се допаѓаат: слабички или заобленки?

  аа јајцето те бендиса
 2. konz

  Еколошки возила (општа дискусија)

  абе загадуваат повеќе, загадуваат електричните на некој начин во процесот на производство на струјата, иначе прочитав статија за фиат панда добила награда за најеколошко возило во швајцарија на метан е таа па гледано од гледна точка што пандата кошта 7000-8000 евра е мн достапна за луѓето, а...
 3. konz

  Еколошки возила (општа дискусија)

  Дали има некој искуство со еколошки возила од типот на хидроген, метан, компресиран воздух, електричен автомобил? За колку време отприлика мислите дека ке се заменат возилата кои користат бензин и дизел? информации за технологијата како работи, цена итн.
 4. konz

  Дали би простиле неверство?

  ednostavno NE, ako veke sakas so drug kazi mu na partnerot raskinete i gotovo zasto nikoj nejki da go izneverat, pa nepravi toa sto nejkis da ti pravat
 5. konz

  Идеална возраст за брак

  spored mene 28-30 plus minus godina dve tuka okolu 30
 6. konz

  Кралски семејства и државно уредување во денешно време

  напротив мислам дека е добра монархијата затоа што свесни се кралските семејства дека можат да бидат убиени секој момент од сопствениот народ доколку не водат политика на народот односно затоа има премиер и парламент избрани од народот и еден помал парламен претставници на кралското семејство и...
 7. konz

  Битола - Македонски обележја и македонски личности

  Широк Сокак нема врска со турско обележје таа улица постои уште од времето на Хераклеа односно за стигнување до реката драгор само со текот на времето го сменувала името иначе таа улица постои од основањето на градот --- надополнето: 18 октомври 2012 во 23:21 --- Како што наведија во битола се...
 8. konz

  Кралски семејства и државно уредување во денешно време

  Што мислите за улогата и моќта на кралските семејства денес и уредувањето како уставна монархија, јас мислам дека мн подобро уредување и поунапредени се тие земји (како британија, холандија, данска, норвешка, јапонија, катар, емиратите итн.) за разлика каде има "демократија" ново време...
 9. konz

  До женските/машките дали преферирате невини мажи/жени или поискусни?

  никој не бара девојката која ја запознал одма да му даде освен ако е запечен мн. но ко ке ти се пика та не ке му речиш одиси таја кога не си се цени не треба да очекува некој др да ја цени е за нив велиме к*рвичина дека се или кучки како сакате, ако одам со девојка никогаш не напињам за секс...
 10. konz

  Хомосексуални бракови во Македонија

  кај ги најде 200000 хомосексуалци хаха иначе тотално се сложувам со изјавата на министерот и сум против хомосексуалните бракови и посвојување на деца од хомосексуалци
 11. konz

  Дали ќе гласате на изборите за студентски лидер?

  studentski parlament, izbori sve to e Fucking Bullshit
 12. konz

  Битола

  prejako videoto :D
 13. konz

  Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

  потполно се согласувам не значи дека ако забремени девојката мора да се земат и семејство да оформат ко не си користел кондом си има пилули или веќе ко ќе дознаеш ако немаш искористено никаква контрацепција абортус не постои за џабе
На врв Bottom