Kire Ultras's latest activity

 • Kire Ultras
  Kire Ultras реагираше на објавата на Skopje Rossonera во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Симов е веќе бивши. Најверојатно ќе го наследи некој од момците во стручниот штаб по тоа што успеав да разберам, ама да сочекаме од...
 • Kire Ultras
  Kire Ultras реагираше на објавата на Skopje Rossonera во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Не си во право. Како прво Блажевски и Петковски се уште од лани, а од играчите што дојдоа летово, претежно се со прволигашко искуство...
 • Kire Ultras
  Kire Ultras реагираше на објавата на Saber Rider во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Уште кога го видов распоредот, реков дека ќе биде тежок стартот. Практично, одигравме со скоро сите потешки противници. Поминаа тешките...
 • Kire Ultras
  Kire Ultras реагираше на објавата на Skopje Rossonera во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Па види стручњак што успеа да го испадне Силекс во онаква смешна конкуренција како лани, не смее да го води Вардар!
 • Kire Ultras
  Kire Ultras реагираше на објавата на lunatik во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Срамови,од можни 12 ние имаме 4 бода.Па во прва лига требаше да имаме повеќе со овој тим.
 • Kire Ultras
  Kire Ultras одговори на темата Фан Клуб: Вардар.
  Велешта - Вардар 2-1 Силекс - Воска 2-0 Со поразов денес на Вардар , 95 % Силекс ке биде 1 место .. Вардар со Воска ке се бори...
 • Kire Ultras
  Kire Ultras одговори на темата Фан Клуб: Вардар.
  Многу јак гол на Блажевски , браво .. Од тоа што фатив на стрим добра атмосфера во Прилеп , штета што се играше во работен термин ...
 • Kire Ultras
  Kire Ultras реагираше на објавата на RichardRichardson во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Сакам да напишам збор-два за мислењата од претходните страни. Иако темава е јавна, и може секој да ја прочита, воопшто не ми е гајле...
 • Kire Ultras
  Kire Ultras реагираше на објавата на EdenZivotEdnaLjubov во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Не те познавам, ама по ова што го пишуваш ми изгледа дека си од оние квази патриоти од типот на "Издржете браќа Македонци, не го давајте...
 • Kire Ultras
  Kire Ultras реагираше на објавата на Skopje Rossonera во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Ама чекај не сум бил ја единствен што му сметале тие работи. Не ме гледај мене како единка. Почнувајќи од 1999, па се до 2007 кога колку...
 • Kire Ultras
  Kire Ultras реагираше на објавата на Saber Rider во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Јас ви викам, она низ што поминале Комити низ годиниве, за другиве е непознаница и затоа никој од страна не верува :D Инаку, Боле во...
 • Kire Ultras
  Kire Ultras реагираше на објавата на Комита Ултрас во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Не сме се разбрале, баш политика не ме интересира и не сакам да ја дискутирам. На трибина нема место за политичари, инволвирани луѓе во...
 • Kire Ultras
  Kire Ultras реагираше на објавата на Saber Rider во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Тебе ти било дилема основна работа како дали Бошко дошол под партиска директива или не, а ние па пробуваме уште покомплексни работи да...
 • Kire Ultras
  Kire Ultras реагираше на објавата на Комита Ултрас во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Кога последен пат си бил на трибина, ама искрено? И не ми кажувај само доаѓање на гости во Скопје и присуствување на дерби или 1-2...
 • Kire Ultras
  Kire Ultras реагираше на објавата на Комита Ултрас во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  kano е одличен пример зошто групата пропаѓа. Такво размислување имаат сите 35+, закоравени во едно време пред 20 години и мислат дека...
На врв Bottom