Recent Content by Kajgance1

 1. K

  Анкета: Локални избори 2021 (кандидати, активности и кампањи)

  Врз која основа во една општина се оди во втор круг, дали ако има излезеност под 50% тогаш се оди во втор круг или има некоја друга финта?
 2. K

  Што готвите во моментов?

  @KEEF каде го имаш купено ова ко тава што е?
 3. K

  Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

  Милош, прашањата се на заокружување.
 4. K

  Што готвите во моментов?

  Од каде го имаш купено ова ко тава што е?
 5. K

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Каде можам да најдам вакво или слично пластично за да ја поправам лежалката?
 6. K

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Препорачајте каде да барам квалитетни собни врати од кои сте задоволни во Скопје?
 7. K

  Секакви рецепти

  Во лидл, 20 евра
 8. K

  Секакви рецепти

  купив ваков тостер, па ај некој нека даде рецепт за крофничкиве
 9. K

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Каде можам да најдам убава и квалитетна врата за у тоалет?
 10. K

  Ресторани во Скопје

  Препорачајте место во Скопје каде што може да се јаде добро ребро во фурна
 11. K

  Сакам да знам!

  Пробувам да направам една полица каде што би ми седеле моите омилени работи вградени во самото дрво. Дупките ги направив со бормашина и длето ама малку претерав, ај некој нека даде идеја како да ги пополнам страничните празнини.
 12. K

  Цвеќиња (одгледување, нега, совети...)

  Што им ставаш ма петуниите да бидат волку рацветани, дали има некаков hint?
 13. K

  Сакам да знам!

  Колку изнесува цената на ковид тестот и каде е најевтин?
 14. K

  Сакам да знам!

  Здраво, ако човек ми даде полномошно за неговата кола, дали потоа можам јас со моето полномошно да извадам зелен картон за колата или мора тоа тој да го направи?
На врв Bottom