Recent Content by journalista

  1. J

    "Zapper Дигитален генератор на фреквенции"

    Здраво. Ќе можете ли да ми кажете дали имате некакво искуство со Запер за здравствени проблеми поврзани со нервниот систем, мускуло-скелетна болка, главоболка, вртоглавици, хроничен замор... Дали знаете дали се покажал како ефикасен за некои од овие состојби? И каде може да се набави во МК, а да...
На врв Bottom