Recent Content by Jocoxd

 1. Jocoxd

  Проблем со радијстор за парно. Помош?

  Ќе пробам ќе испитам. Фала ви на советите и на двајцата.
 2. Jocoxd

  Проблем со радијстор за парно. Помош?

  Ќе пробам. Сега се сетив можно е да е до тоа бидејќи кога после возење ќе го отворам капачето на резервоарот за антифриз излегува голем притисок, не би требало да е така нели? И според тоа значи дека кога ќе се создаде висок притисок поради расипаниот термостат нема контрола на притисокот? А...
 3. Jocoxd

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  ПОМОШ? Имам проблем со радијатор за парно Имам проблем со радијаторот за парно на Citroën Saxo 1.5D - 2000. Три пати менувам радијатор и еве пак е дупнато.. Загубите на течност од разладниот систем се незначителни, но сепак.. Моторот си работи перфектно, не троши масло. Нивото на масло не е...
 4. Jocoxd

  Проблем со радијстор за парно. Помош?

  Кога колата ќе загрее, се уклучува вентилаторот. Според тоа термостатот е во ред. Или..?
 5. Jocoxd

  Проблем со радијстор за парно. Помош?

  Имам проблем со радијаторот за парно на Citroën Saxo 1.5D - 2000. Три пати менувам радијатор и еве пак е дупнато.. Загубите на течност од разладниот систем се незначителни, но сепак.. Моторот си работи перфектно, не троши масло. Нивото на масло не е покачено, сѐ е супер. Незнам во што може да...
На врв Bottom