Jack123's latest activity

 • J
  Jack123 одговори на темата Некаков предлог.
  Ова да ти кажам прво ми падна на ум ама не сум педер неможам да мавам рекет
 • J
  Jack123 одговори на темата Некаков предлог.
  Добра ти е идејава ама нешто друго да предложите.
 • J
  Jack123 започна нова тема.
  Здраво на сите. Сакам да почнам некоја работа преку интернет некој некаков предлог нешто да ми дај Порано имав страница и продавав...
На врв Bottom