Recent Content by Igorski

 1. Igorski

  IQOS во Македонија

  Еве поминаа веќе 3 месеци откако целосно се префрлив на ајкос. Секоја препорака, до сега сум презадоволен.
 2. Igorski

  IQOS во Македонија

  Денес земав ајкос благодарение на постов. Сега за сега е топ, ќе видиме за една недела, ќе споделам какво искуство ќе имам. п.с. фала за кодот:D
 3. Igorski

  Каде да наjдам? [Food Edition]

  Има ли кај нас свежи ракчиња?
 4. Igorski

  Коцкање или дрога - кое е полошо?

  Широк поим е. Зависи од тоа која дрога ја конзумира
 5. Igorski

  Уписи на факултет[генерална дискусија]

  Со колку бодови примаа на економски лани?
На врв Bottom