Igorski's latest activity

  • Igorski
    Igorski одговори на темата IQOS во Македонија.
    Еве поминаа веќе 3 месеци откако целосно се префрлив на ајкос. Секоја препорака, до сега сум презадоволен.
На врв Bottom