Hurin's latest activity

 • Hurin
  Hurin одговори на темата Коронавирус (COVID-19).
  во болоња колку има заразени? последно што видов беше околу 1400. неможам да најдам дали и градот е затворен.
 • Hurin
  Hurin реагираше на објавата на Spiegel во темата Коронавирус (COVID-19) со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Сакаш да кажеш дека некој 40 годишен астматичар што уште толку години може да истера со неа му е време да умре само затоа што тебе ти се...
 • Hurin
  Hurin реагираше на објавата на Донев во темата Драга Кајгана (виртуелен дневник) со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Денес не ја отворив темата за корона. Многу подобро ми помина денот.
 • Hurin
  Hurin одговори на темата Коронавирус (COVID-19).
  Овие од Прилеп се фактички од семејството на првите заразени, утре резултати за останатите од Копаоник.
 • Hurin
  Hurin одговори на темата Коронавирус (COVID-19).
  Информација што ја разбрав и би требало да е веродостојна. Прилепчаните кои биле Копаоник се пријавиле но лекарите му рекле дека нема...
 • Hurin
  Hurin реагираше на објавата на A__ во темата Коронавирус (COVID-19) со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  А да го научиш кучето да оди до продавница? Ем ќе моча ем ќе пазари Гледаш овој како го научил...
 • Hurin
  Hurin одговори на темата Коронавирус (COVID-19).
  Има некаде инфо да се види хронолошки заболениве од кога се пријавени? Имам чувство дека веќе дека овие на почеток што беа полесни...
 • Hurin
  Hurin одговори на темата Коронавирус (COVID-19).
  Некој од градот се овие? дојденци од странство?
 • Hurin
  Hurin реагираше на објавата на Riki94 во темата Коронавирус (COVID-19) со Вау Вау.
  Неофицијално: Први 2 случаи во Прилеп. Утре би требало да потврдат.
 • Hurin
  Hurin одговори на темата Коронавирус (COVID-19).
  Ме интересира како не кракна здравствениот систем во Италија изминатите години туку сега баш најде. хмм.
 • Hurin
  најлошо е да си жирант во моменталнава состојба...
 • Hurin
  Hurin одговори на темата Коронавирус (COVID-19).
  дали според статистиката можиме да очекуваме некој од заразените до крајот на неделава да оздрави?
 • Hurin
  Hurin одговори на темата Коронавирус (COVID-19).
  Под стрес беше Венко не го разбрав за тој од Прилеп дали е позитивен. ко шо ве читам 7 нови од кои 2 треба да се тестираат дополнително?
 • Hurin
  Hurin одговори на темата Коронавирус (COVID-19).
  нема уште инфо за денешниве тестирани?? Едит: Прес во 8 и пол е закажан ко шо разбрав на Сител.
 • Hurin
  Hurin одговори на темата Коронавирус (COVID-19).
  мене друго ме збуни сега. Денеска на пресот (слободно поправете ме ско сум разбрал погрешно). Кога една новинарка спомна дали...
На врв Bottom