Recent Content by gODHEAD

 1. gODHEAD

  Каков мобилен користите во моментов?

  Задоволен, машинчето е врв, земај го.
 2. gODHEAD

  Какви патики носите?

  Salming Kobra
 3. gODHEAD

  Какви патики носите?

  Најново :sneaky: Asics Gel Fastball 3. Одлична патика.
 4. gODHEAD

  Какви патики носите?

  Air Max Command, денес ги земав од Sport Reality на 25% попуст (y)
 5. gODHEAD

  Какви патики носите?

  Последна патика шо ја купив: Asics Gel Lyte V
 6. gODHEAD

  Денов звучи како...

 7. gODHEAD

  Денов звучи како...

 8. gODHEAD

  Хит на денот

 9. gODHEAD

  Денов звучи како...

 10. gODHEAD

  Денов звучи како...

 11. gODHEAD

  Денов звучи како...

 12. gODHEAD

  Денов звучи како...

На врв Bottom