Gizmo_x's latest activity

 • Gizmo_x
  Gizmo_x одговори на темата ps plus vo mk.
  Штета нема опција преку конзола сето тоа да се прави преку официјален стор... без енеба или г2п... пошто на XBOX от само регионо ми е...
 • Gizmo_x
  Gizmo_x одговори на темата ps plus vo mk.
  а како се купува ПС плус немам купено до сега, во случај ако земам PS5 да си знам унапред :) доволно е преку пс5 да се мени регион и...
 • Gizmo_x
  Gizmo_x започна нова тема.
  Здраво, ме интересира дали ќе може да се купи преку PS5 ps plus extra како што можи на XBOX Series Game Pass Ultimate да се купи со...
 • Gizmo_x
  Gizmo_x одговори на темата xbox live za MK.
  Xbox Series S e ponov i podobar od Xbox One S... one serijata e prethodna generacija na Series serijata... vo anhch go ima za okolu...
На врв Bottom