Recent Content by GAM3R

 1. GAM3R

  Прв секс...

  Имаше еден филм на темава. Не се сеќавам на насловот. Приказната идеше - беа двајца другари, на едниот супер му одеа тие работи а другиот немаше успех. И оној неуспешниот го праша другарот кој е рецептот за успех? Другар му му одговори дека се што му треба е романтика - пригушено светло...
 2. GAM3R

  Нехигиена и запоставеност во врска/брак

  Ако навистина постои Креатор тогаш тој бил лош урбанист - го сместил игралиштето до системот за канализација. И мирисите не возбудуваат, мислам на мирисите кои доаѓаат од канализацијата-затоа што сме навикнале на нив- колку илјадници или милиони години си играме на игралиштето кое е покрај...
 3. GAM3R

  Хомосексуалност (општо)

  Овие идеи не се така нови - (вклучително и идеите дека бракот е класна категорија, децата не припаѓаат на родителите туку на државата/колективот, секој си ја работи својата работа за која што најмногу го бива или ако сакаш повеќе секому според потребите а секој според можностите - нешто што се...
 4. GAM3R

  Хомосексуалност (општо)

  Имаше едно правило во една држава по ова прашање. Правилото беше едноставно -"Не кажувај-не прашувај" Тоа значи дека на работно место не кажувај која е твојата сексуална определба и исто така не прашувај некого која е неговата сексуална определба - во спротивно веднаш отказ со многу лоша...
 5. GAM3R

  Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

  Глупости. Нема маж на кого барем еднаш не му било скршено сецето. Биди машко-што значи тоа? Да плачеш во тоалет кога ти е тешко за никој да не ти ги види солзите? А кога ќе излезеш од тоалетот да глумиш мачо балканец кој плука на улица, моча во грмушката во паркот, секогаш накурчен пцуе, вреѓа...
 6. GAM3R

  Времетраење на сексот

  Заљубен? А свршува пребрзо? Не би рекол. Поинаку се манифестира кај мажот кога е зљубен. Моето искуство вели дека на некои од жените им значи кога мажот ќе сврши два или повеќе пати - непрекинато во континуитет без паузи (два пати без пауза е помалку - повеќе нормално, све што е повеќе од два...
 7. GAM3R

  Колку често мастурбирате?

  Отишол човек на лекар: - Докторе ме боли ку*ето а и јајцата ме болат... - Колку често имате секс? - Па секое утро со жена ми, потоа тргнувам до продавниче по леб, млеко, цигари итн, по пат навраќам до комшивката од 1ви спрат, и со нејзе секс, потоа во продавниче со касиерката на брзинка, па...
 8. GAM3R

  Каде можам да најдам девојќи за една вечер а да не си тие позади МТВ?

  Скап спорт во секој случај. Може да се проба во агенции за запознавање. Понудата во агенциите е 1.девојки кој нудат секс за пари, 2.девојки, дами, помлади, повозрасни, госпоѓи, слободни, во брак итн кој бараат познаство (читај секс од задоволство-не за пари). Првите се класика и иако не се пред...
 9. GAM3R

  Хомосексуалност (општо)

  Точно- некои од хетеро паровите се неплодни- не сум сигурен но мислам во многу мал процент- тоа се исклучоци од правилото- но ниту еден од геј паровите не е плоден- што е правило без исклучок- има разлика, нели?
 10. GAM3R

  Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

  Сум бил со повеќе албанки и од Косово и од тука. Некои од нив беа во брак. Воопшто не се недостапни-напротив речиси повеќето од нив први ми приоѓале. Да, достапни се само за секс средби со огромна дискреција Косоварките се малку послободни и можно е и да излезете негде заедно на кафе, но само...
 11. GAM3R

  Проституција

  Професија како и секоја друга. Мотивот кај онаа која нуди услуги е пари, мотивот кај оној што ги користи тие услуги е немањето никакви обврски спрема личноста откако ќе и плати за услугите. Се разбира, има девијации.
 12. GAM3R

  Трансексуалност (општо)

  Медицината се прави - освен Адамовото јаболко, кое е карактериситка за маж. Не мора да ги соблече гаките, како што некој напиша тука, за да видиш што е- погледни во грлото.
 13. GAM3R

  Хомосексуалност (општо)

  Ако сакаат геј двојките деца- нека си родат... и да, нормално е дете да расте со мајка и татко- да беше нормално и педерите да имаат деца ќе раѓаа. Да нагласам дека не ми пречи кој со кого оди во кревет- но барањето општеството да им го овозможи тоа што природата не им го овозможила и притоа да...
 14. GAM3R

  Љубовни совети/ситуации

  Rachel да ти напишам ред-два и јас. За љубовта и заљубувањето. Не постојат клубови за заљубување-тоа се случува на најнепредвидив начин -било кога и било каде-на училиште, на работа во кафич, во библиотека. во дискотека, на улица итн- и не е нешто што можеш да го планираш - како на пр. "денеска...
 15. GAM3R

  Прв секс...

  rockerrr од она што си го напишал насетувам дека можеби и тебе ќе ти биде прв пат. Или можеби грешам? Како и да е, важно - не ја притискај. Вршењето притисок да стори нешто на што не е спремна или не го сака токму сега е многу контрапродуктивно. Можеби и ќе ја "принудиш" да стори нешто против...
На врв Bottom