gagitvip's latest activity

 • G
  gagitvip започна нова тема.
  СРЕДА, 30 СЕПТЕМВРИ 2020 ВО 18:00 Школка Градски Парк Скопје Слободата Нема Цена ДОЈДЕТЕ СИТЕ ДА СЕ...
  • Slobodata nema cena.jpg
 • G
  gagitvip одговори на темата Родина Македонија.
  https://www.facebook.com/events/1250918288606565 можеш и да го ѕирнеш видеото...
 • G
  gagitvip одговори на темата Родина Македонија.
  Изникнавме од народот како и ти исто, ништо не сме поразлични 1600386770 Точно
 • G
  gagitvip одговори на темата Родина Македонија.
  НИКОЛА ПАРАПУНОВ 3А, КАРПОШ 4, СКОПЈЕ 1600386235 На Родина никој не и е конкуренција, а ако го разбереш натписот Нема вечни противници...
 • G
  gagitvip реагираше на објавата на Spatafore во темата Родина Македонија со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  А со кого очекуваш работа кога 200 000 народ заслепени (кој под уцени кој под се и сешто гледа кон едните) и околу 200 000 кон другите...
 • G
  gagitvip започна нова тема.
  РОДИНА е народна партија издигнатa врз културните и традиционални вредности на македонскиот народ, водена од природните принципи и...
  • rodinaslika.png
  • Родина-Грб.png
  • cropped-лого.png
 • G
  gagitvip започна нова тема.
  Здраво на сите ! Macedonian Channel Documentary го создадов со цел за поголемо запознавање на македонскиот народ со Македонија, ова...
На врв Bottom