ForzaVardar's latest activity

 • ForzaVardar
  ForzaVardar реагираше на објавата на Sapal во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Сигурно карти не купиле 30К луѓе, но тоа е најмалку важно. И во регулар услови никој засебно не купува карта само за себе, туку купува...
 • ForzaVardar
  ForzaVardar одговори на темата UEFA Champions League - Season 2020/21.
  Таква паника ги лупна кога кидна Нејмар, таков мозочен удар не бил виден ни на форумов :D Мислам дека кој и да донесеа во тој момент...
 • ForzaVardar
  А за што уствари се буни, дека само они изиграа колово, а за другите одложија? Па таква среќа имаа да играат ден порано, продолжи да...
 • ForzaVardar
  ForzaVardar одговори на темата Фан Клуб: Вардар.
  Претпоставувам ќе продолжат со 3-ка позади, Велковски е сигурен, двајца од Радуловиќ, Ѓурковски и Крстевски би ротирале покрај него...
 • ForzaVardar
  ForzaVardar реагираше на објавата на fico-cofi во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  !
 • ForzaVardar
  ForzaVardar реагираше на објавата на Saber Rider во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  А можеме само да претпоставиме зошто баш сега Новак решил да си ги бара парите :)
 • ForzaVardar
  ForzaVardar реагираше на објавата на Skopje Rossonera во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Денес конечно на седница на влада е направен отпис на каматата од долгот кон АДСДП и обезбедени се средства за отплата на долгот...
 • ForzaVardar
  ForzaVardar реагираше на објавата на Sapal во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Веќе ништо не е јасно... Што се случува? Има ли некој нормален? Јас не разбирам зошто сите ќутат, еден маж не се најде да излезе да ја...
 • ForzaVardar
  ForzaVardar одговори на темата Фан Клуб: Вардар.
  https://www.gol.mk/fudbal/dzhidzhi-da-mu-pomogneme-site-zaedno-na-ovoj-vardar „Засега, на располагање имаме еден млад тим. Знам дека...
 • ForzaVardar
  ForzaVardar реагираше на објавата на Saber Rider во темата Фан Клуб: Вардар со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Мирчевски не може да оди никаде освен во Беласица, бидејќи веќе има променето два тима сезонава. Инаку и тој ќе фатеше кидавела. Очобол...
 • ForzaVardar
  ForzaVardar одговори на темата Фан Клуб: Вардар.
  Катастрофална ситуација.. Во прилог ни оди што собравме доста бодови есента, а Беласица се само на 9, а ко кец на десетка ни дојде и...
 • ForzaVardar
  ForzaVardar одговори на темата Fantasy Premier League 2020/21.
  Кога веќе се фалиме за поени на клупа, Калверт-Луин на клупа, Вилсон и Соучек во состав :) Среќа другиве во тим донесоа солидни бодови...
 • ForzaVardar
  ForzaVardar одговори на темата Фан Клуб: Вардар.
  Мислам дека имаше стори на инстаграм Стефан ставено, не сум сигурен, како и да е, ќе пробам да ги исконтактирам и него и Дарко...
 • ForzaVardar
  ForzaVardar реагираше на објавата на Chronysync во темата Фан Клуб: Вардар со Љубов Љубов.
  https://sport1.mk/rakomet/domashno-prvenstvo/vardarec-do-koska-mihajlo-kupuva-1000-bileti-za-spas-na-fk-vardar
 • ForzaVardar
  ForzaVardar одговори на темата Premier League - Season 2020/2021.
На врв Bottom