Recent Content by focus

 1. F

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Не. Пријател го одбија уште за происход со таков документ пред 3 години.
 2. F

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Јас сум еден од тие што земав пасош во последниот воз. Вкупно чекав 1 година и 3 месеци откако првпат отидов во Софија и последен пат за сликање. Само дадов изјава пред нотар дека сум бугарин. Сега роднини и пријатели мака мачат да земат документи.. по 5 години чекаат.
 3. F

  Хрчаци

  Не е Сиријски, овие се Dwarf или кај нас познати и како Сибирски/Руски. Овие се со помал раст и неможам да најдам никаде. Барав по огласниците не најдов.
 4. F

  Хрчаци

  Дали некој знае каде можам да најдам Dwarf хрчаци како на сликата?
На врв Bottom