Recent Content by flowerdragon

 1. F

  Тргување со валути-FOREX

  Денес добив одговор од Комисијата за хартии од вредност во прилог ќе закачам две слики во кој е нивниот одговор. Јас сфатив дека е легално само не е регулирано. Ве молам корегирајте ме ако немам убаво разберено. Еве линк од предупредувањето...
 2. F

  Тргување со валути-FOREX

  Погрешно ме имате разберено. Никаде не спомнав дека во 3 месеци се учи. Реков одкако ќе научите и имате некоја стратегија, треба барем три месеци да ја тестирате на демо акаунт и притоа да бидете профитабилни па дури потоа да почнете со вистински пари. Се извинувам ако можите да ми кажете дали...
 3. F

  Тргување со валути-FOREX

  Имав направено демо акаунт со нив додека беа сеуште FXLIDER. Секоја недела на телефон ми се јавуваше нивен репрезентативец и ме прашуваше кога ќе отворам вистинска сметка, на која банка имам картички. Стварно беше убаво што имаа супер support. Се решив да видам reviews за нив на интернет. Сите...
На врв Bottom