filip1975's latest activity

 • F
  filip1975 одговори на темата Македонски серии.
  „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија. По Шведска, доаѓа и најавата за емитување во Норвешка, на Норвешката национална...
 • F
  filip1975 одговори на темата Македонски филмови.
  Врба на Манчевски не влезе во потесниот круг за номинација за Оскар :/ Од поблискиот регион во скратената листа влезе “Quo Vadis...
 • F
  filip1975 одговори на темата Македонски серии.
  Серијата Зоки Поки ќе се емитува на детскиот канал на националната ТВ на Шведска :oeoeoe:
 • F
  filip1975 одговори на темата Македонски филмови.
  Сомнителен кастинг :cautious: од 10 главни улоги 6 анонимни албански актери, 1 гркинка, 2 македонски театарски глумци и само Катерина...
 • F
  filip1975 реагираше на објавата на Corvus во темата Џејмс Бонд 007 со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Споредбава нема врска. Доктор Ху го спремаа за тоа неколку сезони унапред, најавено беше дека Галифрејците можат да се регенерираат во...
 • F
  filip1975 реагираше на објавата на BilboBaggins во темата Преспав со Хаха Хаха.
  Од тоа што фатив годинава, серијава е станата лоша пародија на самата себеси.
 • F
  filip1975 одговори на темата Македонски филмови.
  Врба на Манчевски во американски поход ќе игра во кината низ САД во дистрибуција на „Кино Лорбер“, еден од најреномираните...
 • F
  filip1975 реагираше на објавата на Shawn Spencer во темата Македонски филмови со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Дојде и тоа време од годината кога се прави осврт на тоа што е сработено и каков успех е постигнат на полето на македонскиот филм...
 • F
  filip1975 одговори на темата Македонски филмови.
  „Хомо“ на Игор Иванов-Изи во официјалната програма на фестивалот во Гоа Убаво да почне 2021. Македонски филм со интернационална...
 • F
  filip1975 одговори на темата Македонски филмови.
  Последниот долгометражен игран филм на Митко Панов - Сведок со online премиера на Cinesquare за 62ден
 • F
  САРА КЛИМОСКА ИГРА ВО АВСТРАЛИСКИ ХОРОР ЧИЕ ДЕЈСТВО Е СМЕСТЕНО ВО МАКЕДОНИЈА ВО 19. ВЕК Режисер и сценарист на „You Won’t Be Alone“ е...
 • F
  filip1975 одговори на темата Македонски филмови.
  Ревија на филмови на Митко Панов во Кинотека Покрај другите на 10.12 во 18 часот ќе се прикаже и последниот филм - Сведок
На врв Bottom