ficdogg's latest activity

 • ficdogg
  Зависи за што и колку планираш да ја возиш. Секој ден да патуваш на работа со неа сам во кола е огромен трошок и во поглед на пари и на...
 • ficdogg
  ficdogg реагираше на објавата на bojadva во темата Алати со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Браво, профи изработка Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
 • ficdogg
  ficdogg одговори на темата Алати.
  На тема менгемиња за столарија, јас се откажав од барање и си направив leg vise
  • leg vice.jpg
 • ficdogg
  Не се дигај од седиште.
 • ficdogg
  ficdogg одговори на темата Алати.
  Со германија немаме проблем со пратки, уште од почетокот има копнена линија поштата со германија така да мош ќе потрае некоја недела...
 • ficdogg
  ficdogg одговори на темата Алати.
  Конструкциско биро АД продаваат two cherries затоа се толку скапи, а two cherries купуваш за цел живот. Од овие по хубо и сл, не се лажи...
 • ficdogg
  треба да пишува на самата гума. Ќе биде назначено во бари или psi. Најверојатно околу 3-4
 • ficdogg
  Немора да значи. Од досегашните тестови на оксфордксата вакцина, резултатите се движеле и до 3 пати повеќе антитела од луѓе што...
 • ficdogg
  Како мислиш не се дува? Да не ти е дефект внатрешната нешто, проба ли да ја напумпаш надвор од обрачот? Прв пат слушам вакво нешто.
 • ficdogg
  Колку голема гума можеш да ставиш зависи од обрачот, како и вилушката и кочниците. Обично докај 28ка скоро сите роад би требало без...
 • ficdogg
  Уф, 23ки низ град не е баш најдобра опција. Штом возиш 23ки купи си пумпа како што треба со манометар, се друго е рецепт за дупнати...
 • ficdogg
  ficdogg реагираше на објавата на Audiofil во темата Општи вело муабети, прашања, совети со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Чим со рачна ги пумпаш повеќе од 5 бари не ти се а треба 8.Ќе си купиш вакви заштитни ленти и ќе ги ставиш измеѓу внатрешната и...
 • ficdogg
  Надворешната може да ти е при крај и да не е доволно крута да издржи нерамнини и тротоари, друго е ако не ги проверуваш и пумпаш гумите...
 • ficdogg
  ficdogg одговори на темата Алати.
  Зависи каква ти треба, можеш кај овие што прават споменици за на гробишта да прашаш, сечење мермер не е лесна работа
На врв Bottom