eMilanist's latest activity

 • eMilanist
  eMilanist одговори на темата Ножеви.
  Ми одземаат многу време, што значи се поскапи од другите футроли и на крај ножот со таква футрола е поскап....а повеќето бараат нешто...
 • eMilanist
  eMilanist одговори на темата Ножеви.
  Еве уште еден: И малку поегзорична футрола, вакви правам многу ретко....и многу тешко е да ме натера некој да правам вакви футроли.
  • 68562904_466666903887625_8408009990773669888_n.jpg
  • 69654680_10219185429724075_8608202694227656704_n.jpg
  • 69284644_10219185430084084_6475127007943327744_n.jpg
 • eMilanist
  eMilanist реагираше на објавата на abrako во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  42°12'18.7"N 23°18'31.4"E ;):)
 • eMilanist
  eMilanist одговори на темата Ножеви.
  Еве уште еден дамаскус: И неколку мои работи што ги продавам: Солинген кожен строп 1500 денари: Модифициран Викторинокс од...
  • IMG_2225.JPG
  • 68335655_2692291357471031_6076162298907459584_n.jpg
  • 68757182_2285752068139667_5637378913710637056_n.jpg
  • 68266679_514236272453153_6600332790749724672_n.jpg
  • 67842298_426651601288970_8366730703609528320_n.jpg
  • 68786236_439203343345010_1781584440477089792_n.jpg
 • eMilanist
  eMilanist реагираше на објавата на abrako во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  :D:свиркам:
 • eMilanist
  eMilanist реагираше на објавата на bojadva во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Те сфаќам, сум бил млад и носев мало ноже секогаш, ама имав среќа да не ми затреба за лошо. Денес е поинаку, за кучиња подобро стап, а...
 • eMilanist
  eMilanist одговори на темата Ножеви.
  Никогаш нема да користиш нож во самоодбрана, и недај боже да користиш, оди па докажи дека било самоодбрана е не напад, не живееме во...
  • 20190729_142341.jpg
 • eMilanist
  eMilanist одговори на темата Ножеви.
  Тогаш фиксните отпаѓаат. Преклопен нож за приближно толку пари е опинел или Sanrenmu 710 ако уште ги прават. Преклопните ножеви се скоро...
 • eMilanist
  eMilanist одговори на темата Ножеви.
  Солиден нож до 500 денари е само шведската "мора" ако ја најдеш толку ефтино кај нас и ако ги задоволува твоите критериуми за солиден...
 • eMilanist
  eMilanist одговори на темата Ножеви.
  Со водени шмиргли гранулација 600-800-1200-2000-3000 на рамна подлога или на тврда гума па на строп. А за движењата и аголот youtube ќе...
 • eMilanist
  eMilanist одговори на темата Ножеви.
  Таму сигурно има :) .
 • eMilanist
  eMilanist одговори на темата Ножеви.
  Карбонскиот полесно се остри и поубаво сече, ама ќе потемни. Стаинлес е отпорен нема да потемне (отпорен е на корозија) ама затоа малку...
 • eMilanist
  eMilanist реагираше на објавата на boleramone во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Еве три нови традиционални: 1. Hartkopf peanut (не класичен) - рачно изработено ноже 2. Victoria officier - модел од 1950-60 година...
 • eMilanist
  eMilanist одговори на темата Ножеви.
  Преку knivesshipsfree.com . Малото сино=535 bugout :) .
 • eMilanist
  eMilanist одговори на темата Ножеви.
  Ете, ќе порачам бенчмејд....одамна ќе имав ако продолжеа да го прават мини дежаву-то. Тоа убавото синото ноже ќе биде кај мене до пред...
На врв Bottom