EDCer's latest activity

 • EDCer
  Здраво дечки. Имам германски овчар и моментално е мајка на 4 кутриња (4 родени 4 преживеани). Скоро 3 недели поминаа откако породи и има...
  • 82DA400F-1172-43FE-BDD2-E223421EE71C.jpeg
  • 25899CD6-43C2-4C80-A78F-6F78A106C122.jpeg
 • EDCer
  EDCer реагираше на објавата на eMilanist во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Додека се во слободна продажба во продавници секогаш може да кажеш дека сега си го купил i ....законите се чудни, имаш да купиш во "се...
 • EDCer
  EDCer одговори на темата Алати.
  Gedore има роба донесено во Хубо.
 • EDCer
  EDCer реагираше на објавата на boleramone во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Македонски ножеви
 • EDCer
  EDCer реагираше на објавата на petreG во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Mojot nov Kershaw Bevy. Dosta redok model ama interesen old skul dizajn
 • EDCer
  EDCer одговори на темата Ножеви.
  Да не речам ,,за жал", ама да. Инаку за ножето, интересно е, одамна го знам, само што немам видено со свои очи. Традиционално, како...
 • EDCer
  EDCer реагираше на објавата на petreG во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  ovie se stainless? 1581666812 Malecko portugalce. Imate nekoe info za ovie? Licat na opinel,samo bes lock
 • EDCer
  EDCer реагираше на објавата на Agda Beata во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Уметност од нож! Знам дека нема да винсе допадне, ама јас се заљубив и морав да споделам.
 • EDCer
  EDCer одговори на темата Ножеви.
  Orange combo. Ја излупив гумата на рачката на еден од ножевите и иако беше некако мал и лесен, сега се осеќа како да е уште полесен.
  • 6E5653CE-4CF2-48F6-8DE7-81FAA6FF2ACE.jpeg
 • EDCer
  EDCer одговори на темата Ножеви.
  • image.jpg
 • EDCer
  EDCer реагираше на објавата на eMilanist во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Опинелот малку го модифицирав, сега е како што треба :) .
 • EDCer
  EDCer реагираше на објавата на eMilanist во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Еден малку егзотичен: .
На врв Bottom