Трофеи освоени од Drettica

 1. 25
  Доделено: 24 ноември 2011

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.

 2. 25
  Доделено: 25 септември 2011

  Сунѓер

  Вие сте вистински сунѓер за допаднати мислења. На вашата сметка успеавте да запишете дури 750 допаѓања. Форумџиите тука едноставно ве обожаваат. Како награда за квалитетната содржина, добивате 25 поени.

 3. 20
  Доделено: 7 јули 2011

  Идол

  Вашата содржина им се допадна на повеќе од 500 членови. Вие станувате вистински идол на нашиот форум.

 4. 7
  Доделено: 1 јуни 2011

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.

 5. 20
  Доделено: 30 мај 2011

  Форум легенда!

  Вашата содржина привлече 200 допаднувања, продолжете така.

 6. 10
  Доделено: 30 мај 2011

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!

 7. 15
  Доделено: 30 мај 2011

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".

 8. 2
  Доделено: 30 мај 2011

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 9. 30
  Доделено: 29 мај 2011

  3000

  Навистина импресивно. Вашите 3000 мислења изгледаат недостижно за останатите членови!

 10. 15
  Доделено: 29 мај 2011

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.

 11. 20
  Доделено: 29 мај 2011

  Машина

  1000 пораки? Импресивно!

 12. 10
  Доделено: 29 мај 2011

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!

 13. 5
  Доделено: 29 мај 2011

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 14. 1
  Доделено: 29 мај 2011

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.