Recent Content by dosetko

 1. D

  Приватни WoW сервери

  Најдобриот приватен сервер со 5 години постоење https://www.wow-mania.com/
 2. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Конечно указ положително 12.12.2018 документи од братучед и потврда од Лазар Младенов Струмица. Епа вака да ви ја прикажам мојата ЕПОПЕЈА : Прв пат имам поднесено во далечната Ноември 2011 година кога не бараа потврда за потекло. На самиот крај кога требаше да ми излезе указ ме фати да треба да...
 3. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Е стварно си морон што им јадеш куро на луѓето бе глуп што сакаш да докажеш не го тупи веќе да те ебам ретардот
 4. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Дечко ај олади пиша ти прееска
 5. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Tebe Z Абе тебе како Заев да те плаќа да тресеш зелени на форумов немој да зимаат пасоши ке се исели цела држава ,зема ли пасош? Зема што се замараш со нас та ни јадеш м...ња
 6. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Денеска промена, Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија, на 12.11.2018 на финална, претходно на дополнителна со запирка, документи прв братучед и доставена потврда од Лазар да се надеваме дека ке биде...
 7. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Интервју Софија број на преписка 100хх/2015
 8. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Промена сабајле од дополнителна на “По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.“ интервју март 2016 ,после ова што следува
 9. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Имам поднесено со прв братучед ,пред 2 месеци дадов потврда од БКК од кај Лазар на интервју бев март 2016
 10. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  кога пишувам по консулски п'т ми излегува ова : Вашето удостоверение е изпратено в консулска служба Кишинев-Молдова. При получаване на удостоверението следва да зајавите адрес за регистрација в Република Б'лгарија, както и да представите 2 бр. актуални снимки паспортен формат. кога пишувам со...
 11. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Вашето удостоверение е изпратено в консулска служба Кишинев-Молдова. При получаване на удостоверението следва да зајавите адрес за регистрација в Република Б'лгарија, както и да представите 2 бр. актуални снимки паспортен формат. Што значи ова?
 12. D

  Која "пастрмајлија" е подобра?

  ljuge a dali nekoj od vas ima probano Kratovska pastramajlija ,ednas da probas ke zaboravis i na stipska i na veleska
На врв Bottom