Recent Content by dimitar0807

 1. dimitar0807

  Фејсбук акаунти/страници (продавам)

  Купувам страници со Македонски фанови. Понуди на dimitar0807@gmail.com
 2. dimitar0807

  Враќање фајлови од хард диск

  Може да пробаш со Testdisk, но треба да имаш екстерен хард-диск за да ги вратиш податоците.
 3. dimitar0807

  eBay (официјална тема)

  Сакам да порачам од ebay http://www.ebay.com/itm/-/181388614687 но во опис има We only ship phones to PayPal confirmed address. Дали ќе ми го прати телефонот во Македонија или не?
 4. dimitar0807

  Nokia Lumia Windows Phone 8 телефони (генерална дискусија)

  Сакам да земам Lumia 920 од ebay и сакам да прашам дали може да се одкодира ако земам заклучена на АТ&T?
 5. dimitar0807

  Заработка на интернет (официјална тема)

  Може да се додаде, јас имам додадено картичка од Payoneer и не ми правеше проблем.
 6. dimitar0807

  Заработка на интернет (официјална тема)

  Дали знае некој колку време треба да се чека за да се добие првата нарачка на Фивер?
На врв Bottom