Recent Content by DimeBratot

 1. DimeBratot

  Заби и сѐ во врска со забите

  Здраво на сите, Над 6ката над мевцето ми се појави како топче, кое сега е станато тврдо,пред 5 месеци правев зафат над 5ката имав процес на забот, можно ли е дега повторно да се јави процес сега над 6ката или нешто друго е во прашање
 2. DimeBratot

  ДУИ- Политичка партија

  Во ДУИ е хаос, има несогласувања најгласни се крилото Чаир - Сарај никој го нејќе Бујар. Ќе биде интересно како ќе ги избалансира Али, али некаде ќе пукне
 3. DimeBratot

  Парламентарни избори - 15 Јули 2020

  СДС+АА+АА+Дпа+2 Џинго+ГРОм+Стоилковиќ.. Нова влада... Дуи out
 4. DimeBratot

  Фан Клуб: Вардар

  Првично беа заинтересирани, но откако се појави екипата на Тупан, Попов и остали кои беа загреани за ФКВ паднаа во втор план, но еве сеа прелу некои врсли нивни тука се јавуваат пак. Иначе ако успеат да се договорат и ако убаво загризаг ќе биде чиста прњмија за ФКВ, под услови нивни луѓе да си...
 5. DimeBratot

  Фан Клуб: Вардар

  Тоа што го пишав пред 2 медеци полека се остварувс..
 6. DimeBratot

  Парламентарни избори - 15 Јули 2020

  Мислам дека Али ни во најдобрите соништа не очекуваше дека ќе има 15 пратеници, целта на кампањата премиер албанец беше чисто да се направи разлика меѓу нив и АА, бидејќи знаеа дека не стојат добро на терен а и дека АА зема замав (во општина гостивар го победија дуи) па мораше да се уклучи Б...
 7. DimeBratot

  Фан Клуб: Вардар

  Шваби заинтересирани да влезат во ФКВ, има и првични контакти остварено со СС.. Интереден период ќе биде, се зависи од лиценцата..
 8. DimeBratot

  Фан Клуб: Вардар

  Утре Камчев го исплаќа долгот, така да лиценца ќе се добие
 9. DimeBratot

  Фан Клуб: Вардар

  Сеа Грне ќе го стаат спортски директор, страшен тандем ќе бидат со Петре.. Во пиење
 10. DimeBratot

  Јужни Ветар

  Видов дека нема тема за оваа серија пс реков да отвороам. Дали некој од вас ја гледал серијата, некое мислење.. Јас ја погледнав целата и сакам да потенцирсм дека српската филмска индустрија ксде каде е понапредна од нашава добра серија одлични глумци. А гледам и доста доби на популарност меѓу...
 11. DimeBratot

  Работа на брод

  Здраво, Сакам да прашам дали може преку рсбота на брод да мигрираш во САД, дали е изводливо да избегсш од брод и да рсботиш во некоја друга земја.
 12. DimeBratot

  Навивачки групи во Македонија!

  Ова мене ми личи на иницирано сценарио некој сака да имс конфликти пред избори А ќе ги има тоа со сигурност подебно што ќе има организиран собир.,кортео итн. Убаво некој член кажа погоре сите навивачки групи се оргснизираат за хуманитарни настани или против федерација само кај нас за ваков меч...
 13. DimeBratot

  Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

  Како е можно да се над 20% кога двете од најголемите албански села во Гистиварско, Форино родно место на Таљат и Чегрсне се скоро испразнети да не зборам за Гостивар. И самите сте свесни дека не сте ни 18%,сма ајде.. Убава изјава даде Тачи пред некое време зс тоа колку % сте..
 14. DimeBratot

  Сонови, толкување на сонови

  Здраво, сонував како предниот заб се држи на лушпа од семка и декс таа лушпа сум јс тргнал и почнало да ми тече крв и да паѓа забот но не падна сум го држел стегнато со забите, после тоа се разбудив.. Некој да ксже што знчи.. Ве ммолам одговорете испсничив целиот
 15. DimeBratot

  Дежурна Ординација! #2

  Здраво на сите Вчера кога легнав да спијам станав многу нервозен низ глава разни црни мисли ми се вртеа а и чувствував на левата страна неугодност исто и на раката.. Ме фати паника сабајле се пробудив бев смирен ама неугодноста на левата страна ја имам сеуште.. Има ли место за паника, што би...
На врв Bottom