Recent Content by didush

 1. didush

  Гледачот Дуле од Велес

  Ајде ако сакате пишете ми број од Дуле и од Сребра од Драчево
 2. didush

  Здраво, ке може да ми пишеш број од Сребра од Драчево? фала од напред

  Здраво, ке може да ми пишеш број од Сребра од Драчево? фала од напред
 3. didush

  ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

  дечки да не знаете општ дел на граѓанско право усен дел кога има термини?не ја отвара страната на факултетот
На врв Bottom