Recent Content by DEVIN

 1. DEVIN

  Контактни леќи

  Очигледно нешто и фали, на многу форуми, многу луѓе бараат алтернатива... 3 години одам кај неа, често ми го греши диоптерот, нервозна е, не смееш да си купиш леќи од каде сакаш, туку само од таму каде што она ќе ти каже. Ако одиш на прегледи и и кажеш дека си купил леќи од друго место, не сака...
 2. DEVIN

  Контактни леќи

  Совет за офталмолошки преглед на државно, освен кај Данка во Букурешт?
 3. DEVIN

  Гуми (пневматици)

  Имате ли некакво искуство со оваа страна за порачка на гуми? https://www.tires-online.mk Има подобар избор и цени за некои модели на гуми, дали вреди да се нарача и дали би имал плус давачки како царина, ддв?
 4. DEVIN

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  Имате ли некакво искуство со оваа страна за порачка на гуми? https://www.tires-online.mk Има подобар избор и цени за некои модели на гуми, дали вреди да се нарача и дали би имал плус давачки како царина, ддв?
 5. DEVIN

  Помош, проблеми, прашања, совети...

  Имам еден проблем, ако знае некој да ми посочи дали има некакво решение... Нарачав леќи од полска страна (soczewkikontaktowe.istore.pl), а после неколку дена нарачав уште еден пар леќи од истата страна. Првата пратка стигна, се регуларно. Втората пратка пристигнала во Мк, но немало никакви...
 6. DEVIN

  Бојлер

  Најискрено најдобра и најекономична варијанта е проточен бојлер Stiebel Eltron. Имам земено два комбинирани бојлери со иноксни казани (Тинг и Парновод) за да го користам парното за топла вода. Парното работи 6 месеци, ја загрева водата околу 30 до 50° кога како и пак ми се вклучени бојлерите за...
 7. DEVIN

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  Каде може да се најдат делови за Тојота низ Скопје? Некој плац со растурени јапонски возила?
 8. DEVIN

  Контактни леќи

  Имам еден проблем. Нарачав леќи од полската страна, а после неколку дена нарачав уште еден пар леќи од истата страна. Првата пратка стигна, се регуларно. Втората пратка пристигнала во Мк, но немало никакви информации за адреса на кутијата и нашиве ја вратиле во Полска. Им пишав на полјаците два...
 9. DEVIN

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  Ќе мора да прашам со кој сервис соработуваат за да ја однесам таму и да ја покријат штетата, инаку ако ја однесам во сервис каде јас што сакам, на пример во Тојота, они ќе платат колку што мислат дека е штетата околу 400е, а останатата сумата ќе морам јас да ја доплатам. Тоа ми го кажаа денес во...
 10. DEVIN

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  Од осигурителната сакаат да ме исплатат околу 23 000ден оштета. Според мене, мала е сумата... Може ли да ја оставам колата во некој сервис и они да се раздолжат наместо мене да ме исплаќаат? Искуства?
 11. DEVIN

  Toyota CLUB

  Препорака за мајстор лимар-лакер низ Скопје? Се работи за Корола, па би сакал некој ако има некакво искуство да ми каже некој совет каде да ја однесам колата? Има доста работа, набиена лимарија, набиен и искривен гепек, скршен браник и штоп, и други ситници некои... Ќе чекам да ме исплатат од...
 12. DEVIN

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  Не сум во добра финансиска состојба за адвокати инаку се согласувам... Сакав да ми препорачате некој добар сервис со пристојни цени.
 13. DEVIN

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  Немам искуство со адвокати и вакви случки. Не го знам процесот, кого би тужел? Жената што ме удри беше со возило од фирма, направивме европски во осигурителната компанија и ми рекоа да чекам да ме исплатат за штетата...
 14. DEVIN

  Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

  Пред некој ден ме удри возило во задниот дел без воошто да закочи, имам доста штета, набиена лимарија, набиен гепек, скршен браник, скршен штоп, итн.. Има доста работа, би побарал совет каде да го носам возилото? Препорака за мајстори што ќе ја завршат целосно работата? Ама да не се овластениве...
 15. DEVIN

  Бојлер

  Имам јас нов бојлер, друго ми беше прашањето..
На врв Bottom