darius14's latest activity

 • D
  darius14 одговори на темата Шизофренија.
  Јасно ми е се, пишуваа упати и неговиот матичен и неврологот. Пишуваа луѓето врз основа на она што им го кажав. Тој никогаш не прифати...
 • D
  darius14 одговори на темата Шизофренија.
  Можно е, не велам не. А кој да му ја даде кога не сака да појде на психијатар. Во болница нема отидено веќе 4 години. Тие симптоми и...
 • D
  darius14 реагираше на објавата на StefusRefus во темата Шизофренија со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Не дека треба да му става апчиња поради мене. Подобра идеја немав. Нормално нека се косултира прво со психијатар но има апчиња како...
 • D
  darius14 одговори на темата Шизофренија.
  Немаме во градов психијатар. Не грижи се, свесен сум дека ставањето лекови во храна е нелегално и исто така свесен сум дека носењето со...
 • D
  darius14 реагираше на објавата на Magde. во темата Шизофренија со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Lele ziti se zatni se. Ako nemash popametna ideja togash kuti si. Ne dojde covekot tebe licno i personalno da te prasa i nikoj ne ti...
 • D
  darius14 реагираше на објавата на Magde. во темата Шизофренија со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  За жал нема да го убедиш да оди на лекар или дека има шизофренија. Он не знае и не верува дека нешто не е во ред со него. Кога студирав...
 • D
  darius14 реагираше на објавата на StefusRefus во темата Шизофренија со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Што не му е страв од затвор тешко. Изгледа само на сила со полиција во болница. Прашај по болниците имаат и болничари кој знаат за вакви...
 • D
  darius14 одговори на темата Шизофренија.
  Бараа од судот психијатриско вештачење, а инаку имаше упатен акт за во затвор. Бидејќи не сака да оди на пихијатар, морав да ја платам...
 • D
  darius14 реагираше на објавата на StefusRefus во темата Шизофренија со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Најверојатно има... 1636295823 Незнам што треба да правиш...ама мене ова ептен ми личи на некоја психоза а дека е со години тога...
 • D
  darius14 одговори на темата Шизофренија.
  Непредвидлив е, не знам што може да направи, спие со нож под перница. Од агресија досега само закани. Веќе му платив казна за излегување...
 • D
  darius14 одговори на темата Шизофренија.
  Ги има сите овие симптоми со исклучок на одржувањето лична хигиена. Хигиената му е на беспрекорно ниво. Се чувствува дека е омразен на...
 • D
  darius14 одговори на темата Шизофренија.
  Имам брат за кој сум сигурен дека има шизофренија. Проблемот е што тој е многу тврдоглав и горделив човек и не сака да прифати дека има...
На врв Bottom