Recent Content by DamnSon

  1. D

    19 години,изгубен.

    Не би помислил дека би отворил тема за ова,ама јебига се иди ви животов. 19 години,со голема амбиција за животот.Требаше оваа година да почнам на факултет како сите нормални деца од генерацијата,ама се случија пресврти во животов и не ми се верува колку многу можи една година да те смени како...
На врв Bottom