DamnSon's latest activity

 • D
  DamnSon реагираше на објавата на stayreal1 во темата 19 години,изгубен. со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Пријателе многу ми е жал за твоите случувања, ти посакувам се најдобро и сум 1000% сигурен и верувам дека ќе успееш,верувај и ти! Жал ми...
 • D
  DamnSon реагираше на објавата на Zlatikevichius во темата 19 години,изгубен. со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  И во државава има места каде може да се заработува добра плата и да се изгради кариера, без да имаш било какво искуство или образование...
 • D
  DamnSon реагираше на објавата на kano во темата 19 години,изгубен. со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Не си спремен за у странство, брод би било премија за тебе. Една тура да издржиш и се враќаш со заработени пари па можеш да размислуваш...
 • D
  DamnSon реагираше на објавата на pozdrav eden topol во темата 19 години,изгубен. со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Ти си само едно умно снаодливо дете кое неможе никако да се изгуби.. И од жив песок излагаат луѓе со таков ков....е сега, на сите ни...
 • D
  DamnSon реагираше на објавата на santelli во темата 19 години,изгубен. со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Не е лесно се што ти случило наеднаш.. Болести, проблеми и што е најтешко преку ноќ осеќаш дека си сам на себе оставен и немаш на кого...
 • D
  DamnSon започна нова тема.
  Не би помислил дека би отворил тема за ова,ама јебига се иди ви животов. 19 години,со голема амбиција за животот.Требаше оваа година да...
На врв Bottom