Cyril's latest activity

  • Cyril
    Cyril одговори на темата T-Mobile - Генерална дискусија.
    Проверив убаво, не се. Ќе треба да побарам повторно да ми ги пуштат. Huawei Nova 5t. Немам добиено ваква порака за VoLTE. Ако добро...
  • Cyril
    Cyril одговори на темата T-Mobile - Генерална дискусија.
    Пред малку ми пристигнаа нагодувања за Интернет и ММС од Телеком. Ја отворив пораката но не ги прифатив во моментот зафатен бев, си...
На врв Bottom