Трофеи освоени од Cyb3rr005

 1. 25
  Доделено: 2 декември 2017

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.

 2. 15
  Доделено: 26 декември 2015

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.

 3. 2
  Доделено: 30 јули 2015

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!

 4. 5
  Доделено: 27 јануари 2015

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!

 5. 1
  Доделено: 12 ноември 2014

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.