Recent Content by Charlton

 1. Charlton

  Албуми со самолепливи сликички

  Премиер лига од каде набави?
 2. Charlton

  Стрипови

  Купувам Алан Форд колорни изданија
 3. Charlton

  Албуми со самолепливи сликички

  Се јавив во ДИПРЕС нема да да има албум во тврда корица... разочаран... а и нба годинава нема да го има кај нас во Македонија.....
 4. Charlton

  Албуми со самолепливи сликички

  https://www.panini.co.uk/shp_gbr_en/uefa-euro-2020-tournament-edition-official-sticker-collection-hardcover-album-004111agbh-uk02.html Ако случајно нема кај нас hardcover дали би биле сликичките исти по место и број како кај обичниот да знам дали да го нарачам онлајн???? Некој некое инфо?
 5. Charlton

  Македонска фудбалска репрезентација

  Тек сега не видуваме вакцини Германија последен пат изгубила квалификационен натпревар за СП на домашен терен, во 2001 година од Англија. Во овие 20 години, загубиле уште два квалификациски натпревари на домашен, со Холандија 2-4 за ЕП 2021 и со Чешка 0-3 за ЕП 2008.
 6. Charlton

  Македонска фудбалска репрезентација

  Реакцијата на Николов за она што го кажа Нестор е врв :)
 7. Charlton

  Левица - Политичка партија

  Треба сам да извлечеш поента ... а не да се завејуваш дека ке имале минимално влијание бла бла бла тој илм не го гледаме овде...
 8. Charlton

  Левица - Политичка партија

  Кажи ми една албанаска партија која не е балистичка? И како тоа е нормално партизани да се во коалција со балисти?
 9. Charlton

  Левица - Политичка партија

  Реков дуи или друга балистичка партија... и да мислам дека еден ден ќе коалицираат....
 10. Charlton

  Левица - Политичка партија

  Левица има голем рејтинг да кај младите ама дента кога ќе влезе во коалција со дуи или друга балистичка партија толку ќе биде од тој рејтинг....
 11. Charlton

  Албуми со самолепливи сликички

  Албумот панини 365 моментално што е во продажба кај нас го собрав со два бокса купени и +- и размена па така мислам дека ќе е и овој. Финансиски некаде му доаѓа 60-70 евра + -, цената на пакетче е 35 ден. Инаку еден бокс имаше 50 пакетчиња со по пет сликички. Албумот и слиличките топ квалитет...
 12. Charlton

  Албуми со самолепливи сликички

  некое инфо да не има за Нба албумот годинава дали же го има кај нас? Гледам во Србија и насекаде го има и како новост покрај 5 сликички има една Card како би го превел тоа на македонски појам немам.... и дали тие CArd би имале јака вредност како и тие што се посебните?
 13. Charlton

  Албуми со самолепливи сликички

  пиши што ти фали 365 и нба.. мене при крај ми се...
 14. Charlton

  Стрипови

  црно-жолтите се колорни изданија макс бункер, бело црвените се калсици црно бели, а белите се нови изданија. од тие белите начекав само во една трафика три за сто, во ѓорче и на ниту едно друго место. А другите ги има насекаде
 15. Charlton

  Стрипови

  да има, ама нема од тие три за сто..парче е 100тче... малку пешадија од трафика до трафика да се најдат различни правам ама веќе бајаги и дупликати собрав.
На врв Bottom