ceasar's latest activity

 • ceasar
  ceasar реагираше на објавата на dekis во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Ne znam zoshto mislish deka kje ima drasticen pad? Koj kje prodava I zoshto? Ne znam za tebe, eve jas na primer sum skoro all in na mse...
 • ceasar
  ceasar реагираше на објавата на Бубастис во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  NATO е завршена работа. Само е прашање на време. Со ЕУ не е баш така, пошто има земји скептични кон проширување, а нашиве политичари...
 • ceasar
  ceasar реагираше на објавата на Бубастис во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Legnato e toa na 6/08 kaj mene
 • ceasar
  ceasar одговори на темата Македонска берза.
  Не треба ништо посебно да се копа, не постојат некои скриени богатства. Ќе растат најмногу мпт, грнт, алк, кбм тие и сега се скапи да...
 • ceasar
  ceasar реагираше на објавата на lycku во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Zborite koj kako sakate ,ama fakt e deka indexot MBI 10 odi nagore sekojdnevno, a pred faktite i ........ si znaete ponatamu.
 • ceasar
  ceasar реагираше на објавата на filipidi во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Сајтов на бугарска берза кога ќе го споредам со МСЕ е wowwwwww. Каде се Бугарите, каде сме ние. Трагично и жалосно :(
 • ceasar
  ceasar одговори на темата Македонска берза.
  Следејќи го Декис мислам декс преферира грчка салата :) Очекувам окта, може усје не верувам жито лукс и повторен влез во стб ама нека си...
 • ceasar
  ceasar реагираше на објавата на ahil во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Во име на транспарентоста сподели дел од твоите луди идеи....може и ние да се придружиме во инвестирањето... :)
 • ceasar
  ceasar одговори на темата Македонска берза.
  Ме мрзи да копам но пред доста време со години навака неколку пати имав пишано дека кога ќе влеземе во НАТО мби 10 ќе биде 4к. Денес не...
 • ceasar
  ceasar реагираше на објавата на Toma во темата Македонска берза со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  ГД Гранит АД Скопје потпиша договор за отстапување на подизведувачките договори од Конзорциумот Трансмет ДОО и Херинг ДД Широки Бријег...
На врв Bottom