Recent Content by busvek

 1. busvek

  Samsung E1200 Одкодирање На Сим

  Како да се одкодира за да работи на сите мрежи ?
 2. busvek

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Big Brother na OBN,BN i B92 Mi trebaat ovie TV (Vlc,Simple,WWW...) - inbox --- надополнето: 11 април 2013 во 15:26 --- Big Brother na OBN,BN i B92 Mi trebaat ovie TV (Vlc,Simple,WWW...) - inbox --- надополнето: 11 април 2013 во 15:27 --- Big Brother na OBN,BN i B92 Mi trebaat ovie TV...
 3. busvek

  Поплаки за интернет до АЕК

  Samiot AEK e parodija ,koga bi znaele koi imbecili rabotat tamu :drk:
 4. busvek

  Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

  B92 - povtorno vo programskiot paket - TELEKABEL -------------------------------------------------------------------------------------- http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2013-04-07&kanal=b92
 5. busvek

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  B 92 http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=43
 6. busvek

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  Veliki Brat 2013 - 24h stream nekoj ??? --- надополнето: 4 април 2013 во 16:48 --- Ako ima nekoj popameten neka gi izvle4e stremovi-te od http://optimatv.weebly.com/ I neka gi pretvori za Vlc Lista ili Simple player m3u Lista, ovie istite kanali gi gledam na XBMC - Navi-X (google it).
 7. busvek

  Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

  We all learn something - затоа и сме тука. Само дека недостасува Дигитален ХД ресивер во програмската понуда на Телекабел. Тоа се политики на Телекабел не се мешам тука,во секој слу4ај гледам ХД Филм4ина и Серии од премиум Амери4ка продукција на Интернет.Гледаш што сакаш и кога сакаш..
 8. busvek

  Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

  --- надополнето: 15 февруари 2013 во 11:59 --- Ете и боом тв ресиверите го имаат проблемот со ХД, Треба високо квалитетен ресивер,кој во Македонија го имаат само Германците од T-Home T-Mobile.Засега само тоа е HD за со РЕСИВЕР. --- надополнето: 15 февруари 2013 во 12:02 --- --- надополнето: 15...
 9. busvek

  Која е вашата ОМИЛЕНА СЕРИЈА?

  Parks and Recreation
 10. busvek

  Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

  http://livetvstreaming.ucoz.com/news/ex_yu_world_tv_for_simple_tv_vlc/2012-12-29-3879 ova e cela lista na tie kanali rabotat 10 sekundi i se isklu4uvaat ,ne vervam deka mnogu ke bidat aktivni ove strimovi.
На врв Bottom