Recent Content by Bugibab

  1. B

    Правна помош и совети

    Дали некој знае како се прекинува приправнички стаж? Немам потпишано писмен договор бидејќи процесот одеше преку посредување. Не си ги знам правата, ве молам за помош
На врв Bottom