Recent Content by Bourbon

 1. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво на сите. Имам бугарски пасош, сега го зедов пред 2 месеци. Сакам да вадам за децата мои едно 13 години, другото 5 години. Каква е процедурата и за колку време се добива Поголемото дете за 4месеци ќе полни 14 години Дали постапката за деца под 14 години е поинаква од тие НАД 14 години Ви...
 2. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво Јас имав лична карта со постојано пребивавање Имав адреса со нотарски договор. НО кога требаше да кажам адреса за живеење неможев да ја земам ЛЕГЕ 6, и покрај тоа што ми беше поминат договорот со газдата, во систем стои дека живеам на таа и таа адреса. За да сакаш да ја пишиш истата таа...
 3. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Делчо Стоименовски од Делчево Број еден е, се ќе ти каже точно и правилно и нема да те измами
 4. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво ДРУШТВО Дали може УКАЗОТ да се подигне од СОФИЈА во МП без закажан термин, или (да се извади дупликат) без закажан термин Ви Благодарам
 5. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Конечно УКАЗ, сите да си дочекате Ве молам пишете ми број од ПОСРЕДНИК, ама да е ЕПТЕН ДОБАР пишете ми во порака Ви БЛАГОДАРАМ
 6. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Мислиш ли за брзо ќе ни потпишат?
 7. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Jas sum na finalna skoro 7 meseci I uste cekam UKAZ I neznam uste kolku ke cekam, od 7.04.2021 sum na finalna
 8. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  На положително сум од 7 април 1632831074 На положително сум од 7.04. 2021
 9. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво друштво Ве молам едно појаснување Што значи ова на списоков дека јас сум на ред сега, потпис чекам од 7.04.2021 Ве молам пишете
 10. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  13...14 dekemvri 2018 Ama me zavesoja 6 meseci pokasno, znaci na Zadolzitelna bev od 5.06.2019
 11. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ocekuvaj, kaj I da e, denovive ke ti se smeni vo finalna
 12. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  DA Drugar, deneska mi se primeni
 13. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Zdravo na site Konecno dobra VEST kaj mene Posle celi 18 meseci na obrazuvana prepiska mi se smeni vo Finalen pregled
 14. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Koga ke ti izleze brojceto,Od toj Datum te vodat Bt na intervju bev 1607447224 Bitola
На врв Bottom