Recent Content by Bomba5

 1. B

  MaxTV IPTV телевизија (Телеком Македонија) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

  Max Tv Go се плаќа или е бесплатно? Користам Magenta 1 веќе една година.
 2. B

  T-Mobile - Генерална дискусија

  И јас претходно имав J5 2017 кога бев на Vip имаше 4G+ потоа кога се префрлив на Telekom само 4G имаше. И сега кога го сменив телефонот пак немам 4G+. Изгледа до Telekom е нешто проблемот. Бидејќи други луѓе кои ги познавам коишто користат Magenta 1 M имаат 4G+.
 3. B

  T-Mobile - Генерална дискусија

  Зошто јас немам 4G+ а моите другари имаат. На Magenta 1 M сме сите.
 4. B

  Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

  Какво искуство? Може ли да споделиш нешто ако сакаш?
 5. B

  Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

  Можно ли е од другарство да настане врска?
 6. B

  T-Mobile - Генерална дискусија

  Дали на Magenta 1 M се префрла интернетот за другиот месец? На пример овој месец имам 10 GB и искористам 5 GB дали тие 5 GBшто ми остануваат ќе се префрлат за следниот месец и ќе имам 15 GB?
 7. B

  Сонови, толкување на сонови

  Што се случи?
 8. B

  Фан клуб - РК Вардар

  Еден пијаница од моето село сношти цело време говореше Вардар ќе изгуби од Веспрем 25-24. Дури и точен резултат кажува:pos::pos:Му реков ако заврши 25-24 за Веспрем ти купувам гајба пиво даб (строго на дабче само:D) ама ако победи Вардар ќе ме частеш една илјадаркичка.:cool::cool:
 9. B

  Сонови, толкување на сонови

  Не значи ли нешто дека ќе се заљуби во мене?
 10. B

  Сонови, толкување на сонови

  Што значи да ја сонуваш личноста која ја сакаш? Таа има друг но сепак јас ја сакам. Таа во сонот плачеше а јас ја гушнав и ја утешував.
 11. B

  А1 Македонија (VIP)

  Samsung Galaxy J5 2017
 12. B

  А1 Македонија (VIP)

  Имам договор со вип на Vip Mobile L тарифата 749 денари. Со неограничени минути и пораки кон сите мрежи и 10 GB интернет. Е сега проблемот е во тоа што ако сум во Струмица имам интернет а во околните села немам интернет. До што може да е проблемот? Бидејќи ми треба интернетот кога сум во...
На врв Bottom