boleramone's latest activity

 • B
  boleramone реагираше на објавата на eMilanist во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Уште неколку: 80crV2 челик N690, месинг, рог од елен 80crV2, венге, драгонскин јума. 12c27 рог од лос, spalted birch.
 • B
  boleramone одговори на темата Ножеви.
  Браво за изработката, супер нож. Ако можам добро да видам на сликата, има и втор бевел. Дали е сечивото твое дело или само рачката ја...
 • B
  boleramone реагираше на објавата на Vladimir III во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Puukko........... T3 HSS celik ,9cm ostrica ,11cm racka ,purpleheart drvo i 70 grama vkupna tezina ....................uste da go...
 • B
  boleramone одговори на темата Ножеви.
  Два ретки швајцарци
  • alox.jpg
 • B
  boleramone реагираше на објавата на batitit во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  @Vladimir III Ги заоблив ивиците и поминав со ептен фина шмиргла, остана уште сечилото да го исчистам/исполирам и да го наострам. Ептен...
 • B
  boleramone реагираше на објавата на eMilanist во темата Ножеви со Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  N690, рог, месинг, орев, вулканфибер. .
На врв Bottom