BlackArrow

Слушање музика, гледање филмови, програмирање малко и шо ли уште не
Пол
Машко

Потпис

He is not strong and powerful who throws people down
But he is strong who withholds himself from anger

Заследени членови

Следачи

Трофеи

 1. 10

  Им се допаѓам!

  Вашите мислења им се допаднале 50 пати на останатите членови!
 2. 15

  Куќата части

  Вие сте вистински ловец на трофеи. Собравте повеќе од 60 поени и заработено 20 допаднувања. Поради тоа, добивате 15 наградни поени од "куќата".
 3. 10

  Несопирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме дека за ова ви беше потребен повеќе од 1 ден!
 4. 25

  Староседелец

  Честитки! Три години Кајганџија. Добивате 25 поени.
 5. 7

  Среќна седмица!

  Трофеј кој се освојува после 7 дена членство, 7 напишани пораки и 7 допаднати мислења.
 6. 5

  Зависник

  30 напишани мислења. Сигурно ви се допаѓа тука!
 7. 2

  На некој му се допаѓате

  На некого му се допаѓа едно од вашите мислења. Продолжете така!
 8. 15

  Годишнина

  На нашиот форум сте регистрирани точно 1 година. Како награда за верноста добивате 15 поени.
 9. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.
На врв Bottom