Billy Hope's latest activity

  • B
    Billy Hope одговори на темата Помош - сакам да градам!.
    Дечки имам плац со дозвола за градба за проект П+П1+П2 платени комуналии платено све живо и диво. Од градење е завршен само Приземје...
На врв Bottom