Recent Content by Biljbilj08

 1. Biljbilj08

  Сакам да знам!

  Order status: Shipping od 5 do 30 dena maksimum treba da stignat, na 5ti maj naracav
 2. Biljbilj08

  Сакам да знам!

  Znaci bi trebalo da mi stignat ili ?
 3. Biljbilj08

  Сакам да знам!

  Некој што знае ако може да ми одговори, Имам нарачано од интернет патики на старо име на адреса но името на адресата е променето пред неколку месеци, и сега ме интересира дали ке ми стигне нарачката или не заради променето име на адресата ? (стара адреса ул.Антон Попов, а по ново Методија...
 4. Biljbilj08

  Што пиете рано наутро?

  Топла вода, 3 лимона, маслинов зејтин и мед
 5. Biljbilj08

  Заљубени во малолетно лице ....

  ич да не ти е гајле друже, фати си ја док не ти ја фати некој друг,,, знам многу 16-17 годишни што идат со 23-4 годишни
 6. Biljbilj08

  Акните - повеќе од тинејџерски проблем

  kako potocno se vika kremava ?
 7. Biljbilj08

  Креми за лузни

  http://www.elicina.com/ing-snail-cream.php
 8. Biljbilj08

  Дежурна Ординација! #2

  Дали е можно од расипан заб да се рашири инфекција на лицето и да предизвика акни ?
 9. Biljbilj08

  Заби и сѐ во врска со забите

  Дали е можно од некој расипан заб да се рашири инфекција на лицето и да предизвика акни ?
 10. Biljbilj08

  Сакам да пораснам

  земи си од аптека цинк таблети,.. помага во развој
 11. Biljbilj08

  Вашето омилено овошје

  Не е во контекст со темата, да ве прашам некој дали знае дали витаминот А од свежо цеден морков и компир целосно се апсорбира во организмот, или па во комбинација со што би се апсорбирал цел ?
 12. Biljbilj08

  Акните - повеќе од тинејџерски проблем

  малце горчи, грозно е за пиење
 13. Biljbilj08

  Акните - повеќе од тинејџерски проблем

  ке кренеш температура ако компирот е зелен, пред да ги цедиш убаво провери го да нема нигде зелено, жолт да е цел, еве јас веќе 3ти ден пијам компири ми нема ниедна акна искочено, а раничките ми избледуваат
 14. Biljbilj08

  Акните - повеќе од тинејџерски проблем

  http://www.instructables.com/id/CLEAR-ACNE-NATURALLY-CHEAP/ --- надополнето: 12 јануари 2014 во 01:54 --- http://www.instructables.com/id/CLEAR-ACNE-NATURALLY-CHEAP/
 15. Biljbilj08

  Акните - повеќе од тинејџерски проблем

  Дали некој од тука внесувал орално антибиотик Клиндамицин, и колку треба да се испие, колку ампули дневно ? И дали има ефекти ?
На врв Bottom